Warning: The magic method WC_hips::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/4/stajla.se/httpd.www/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-module-1.1.5/woocommerce-gateway-hips.php on line 87 Om oss

Om Oss

Lite om Stajla

Stajla är ett företag baserat i Umeå – björkarnas stad!
Har sedan 1990  haft butik inom detaljhandeln,  och importerat presenter, inredningsartiklar och silver smycken från olika delar av världen. 
Älskar smycken och använder smycken varje dag. När mina öronsnibbar började klia och halsen bli röd,  upptäckte jag att jag är nickelallergisk! Detta försvinner aldrig, utan fick välja mellan att vara utan smycken eller hitta någon metall som var hudvänligt.
Upptäckte att det var svårt att hitta smycken som inte bara har ett överdrag av nickelsäker metall. Det som fanns i stål var navel piercingar. Av den anledningen startade vi Stajla år 2016. Vi vill att fler ska få möjligheten att hitta hudvänliga och snygga smycken till alla tillfällen, till ett överkomligt pris.

Vi säljer på mässor och pop-up butiker i Norrland, men också givetvis här i  webbutiken . Titta gärna in på vår Facebook sida där vi uppdaterar när vi ska vara på en mässa eller galleria.

Ta hand om er, och hoppas vi ses snart!

Varukorg